ДИСПАНЗЕР ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА ВО РОЛНА МИНИ ЏАМБО

Елегантен диспанзер за тоалетна хартија. Погоден е за модерно уредени тоалети и ги задоволува потребите дури и на оние со најпрефинет вкус. Заштитен е со клуч и е лесен за дополнување со тоалетна хартија.

Шифра: 000092 (БЕЛ) и 000533 (ЦРН)
Шифри за потрошен материјал: 104171, 00076

Потрошен Материјал

Тоалетна хартија Ц-200

ШИФРА: 00076

Слични Производи