ГРЕВЕН ЛИНДЕСА- крема за заштита на рацете

Спецификација: ГРЕВЕН ЛИНДЕСА е крема наменета за сува и оштетена кожа на рацете. Препорачливо е да се користи по завршување и пред почнување со работа.
Пакување: 1000 мл

Шифра:  720004

ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ

Потрошен Материјал

Слични Производи