ИНДУСТРИСКИ БРИСАЧИ – SAVE PLUS

Спецификации:

  • Двослојна
  • 75% целулоза
  • 800 листови
  • 168 метри должина
  • 2 ролни во пакет
  • Перфорирана

Шифра: 105169

Слични Производи