LAVAMANI INDUSTRIAL GEL

Течен сапун за раце со микро гранули, наменет за отстранување на тврдокорните нечистотии од лепило, катран, масло, боја и друго. Наменет за авто индустрија, градежништво и сл. Дерматолошки тестирано.
Пакување: 5 килоргами
Подготвено за употреба.

Шифра: 201045

Слични Производи