ИНДУСТРИСКИ БРИСАЧИ – ЏАМБО

Спецификации:

  • Двослојна
  • 100% целулоза
  • 800 листови
  • 240 метри должина
  • 2 ролни во пакет

Перфорирана

Шифра: 00055Ј

Слични Производи