IGIENIC FLOOR

Универзално концентрирано средство, наменето за рачно и машинско чистење на сите видови подови и површини на кои може да им се нанесува вода.
Пакување: 5 килограми
Начин на употреба: 2-3 капачиња на 5 литри вода. (нема потреба од плакнење)

Шифра: 201436

Слични Производи