LAUNDRY BASIC

Алкален детергент, кон не создава пена, со висока концентрација на активни компоненти, наменет за отстранување на нечистотии од масни наслаги. Се препорачува да се користи во комбинација со Laundry Surf.
Пакување: 18 кг
Начин на употреба: 6-14 грама на 1 килограм сува облека (за автоматско дозирање).

Шифра: 202077

Слични Производи