LAUNDRY SURF

Концентриран детергент, кој содржи ензими, наменет за перење на сите видови облека. Ефективен и на ниски температури. Се препорачува во комбинација со Laundry Basic.
Пакување: 15,5 килограми
Начин на употреба: 6-16 грама на 1 кг сува облека (за автоматско дозирање).

Шифра: 202076

Слични Производи