LAUNDRY OXYGEN

Концентрирано средство за избелување и дезинфекција на сите видови облека, базирано на активен кислород. Средството најефикасно отстранува тврдокорни дамки на средни и високи температури.
Пакување: 17 килограми
Начин на употреба: 2-8 грама на 1 килограм сува облека (за автоматско дозирање).

Шифра: 202049

Слични Производи