LAUNDRY SOFT Orchid e Musk

Концентриран омекнувач со неутрализирачки ефект и пријатен мирис, наменет за сите видови облека.
Пакување: 15 килограми
Начин на употреба: 5-8 грама на 1 килограм сува облека (за автоматско дозирање).

Шифра: 202072

Слични Производи