LAUNDRY CHLOR

Концетрирано средство за избелување и дезинфекција на сите видови облека, базирано на активен хлор. Средството најефикасно отстранува тврдокорни дамки на ниски температури.
Пакување: 19 килограми
Начин на употреба: 2-8 грама на 1 килограм сува облека (за автоматско дозирање).

Шифра: 202078

Слични Производи