SGASSATORE ULTRA – Lemon 750ml

Алкално средство, со пријатен мирис на лимон, наменето за отстранување на масни наслаги од различни површини.
Пакување: 750 мл
Подготвено за употреба

Шифра: 201810

Слични Производи