CAFFE WASH

Концентриран алкален течен детергент, со пријатен мирис на кафе, наменет за отстранување на тврдокорните нечистотии од филтрите и останатите делови на апаратите за кафе
Пакување: 1 литро
Начин на употреба: Нечистите делови се потопуваат во 40 мл средство, растворено во 1 литро вода.

Шифра: 202160

Слични Производи