FORNONET Ovens and Plates- Alkaline detergent 5kg

Алкално средство за отстранување на тврдокорните масни наслаги од рерни, аспиратори, решоа, скари, тостери, стакло за камини, кафемати и слично.
Пакување: 5 килограми
Подготвено за употреба.

Шифра: 201961

 

Слични Производи