SGASSATORE ULTRA- Lemon 5kg

Алкално средство, со пријатен мирис на лимон, наменето за отстранување на масни наслаги од различни површини.
Пакување: 5 кг
Подготвено за употреба

Шифра: 201801

Слични Производи