FORNONET Ovens and Plates- Alkaline detergent 750ml

Алкално средство за отстранување на тврдокорните масни наслаги од рерни, аспиратори, решоа, скари, тостери, стакло за камини, кафемати и слично.
Пакување: 750 мл
Подготвено за употреба.

Шифра: 201960

Слични Производи