SANITEC LAVATRICE SUPERSGRASSANE

Течен детергент, со пријатен мирис, за професионално рачно и машинско отстранување тврдокорни дамки од сите видови текстилни материјали.
Пакување: 5 килограми
Начин на употреба: 20-40 гр на 1кг  сува облека во зависност од тврдината на водата.

Шифра: 202023

Слични Производи