SOFTDET ORCHIDEA BLU

Концентриран антибактериски омекнувач за рачно и машинско перење на бела и обоена облека кој дава пријатен и свеж мирис, овозможува заштита на текстилните влакна и го олеснува пеглањето.
Пакување: 5 килограми
Начин на употреба: 5-8 гр на 1кг сува облека или 1 капаче= 66мл на 5кг облека.

Шифра: 202091

Слични Производи