SMACCHIATORE TESSUTI X1

Средство на база на водород пероксид и сурфактанти кои ги отстранува тврдокорните органски дамки од кафе, чај, вино, крв и слично. Се применува за бела и обоена облека, се нанесува директно на дамката пред текстилот да се пере.
Пакување: 500 милилитри
Подготвено за употреба

Шифра: 201814

Слични Производи