WASHDET ORCHIDEA BLU

Течен антибактериски детергент, со пријатен мирис, за рачно и машинско перење на бела и обоена облека. Неговата формула збогатена со ензими овозможува отстранување на тврдокорните дамки, дури и на ниски температури.
Пакување: 5 килограми
Начин на употреба: 1 капаче (66мл) или 12,25 гр на 1 килограм сув веш, во зависност од тврдината на водата

Шифра: 202034

Слични Производи