SMACCHIATORE TESSUTI X2

Средство на база на сурфактанти кои ги отстранува тврдокорните неоргански (засушени) дамки од кафе, чај, вино, трева, козметика, крв и слично. Се применува за бела и обоена облека, се нанесува директно на дамката пред текстилот да се пере
Пакување: 500 милилитри
Подготвено за употреба

Шифра: 201816

Слични Производи