Совршена комбинација за чистење на иноксни површини!

SGRASSACCIAO – Детергент за професионално чистење на сите иноксни површини. Чисти длабински, отстранувајќи ја мрсната нечистотија и бигорот без да ги оштети апаратите, притоа не оставајќи траги:

– Лесно ја отстранува мрсната нечистотијата и остатоците од храна
– Погоден за сите метални површини како нерѓосувачки челик, бакар, алуминиум и месинг
– Ефикасно чисти без гребење
– Остава заштитен слој на третираната површина

ACCIAIO VIVO – Течен лак подготвен за употреба. Идеален за заштита и полирање на сите иноксни површини. Создава заштитен слој и го одложува создавањето на дамки и бигор на третираните површини:

– Ги полира и заштитува сите иноксни површини
– Формира заштитен слој кој го одложува создавањето на дамки и бигор.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Промоција Промис – Комплет за чистење на стаклени површини

Промоција Промис – Комплет за чистење на стаклени површини

Со овој промотивен пакет ви овозможуваме целосна грижа за прозорците во Вашите канцеларии. Пакетот содржи: Средство за стаклени површини со прскалка Држач со гума за мокро миење на прозорците Држач со влошка за суво бришење на прозорците Најпрво, стаклената...

Industrie Celtex

Industrie Celtex

Industrie Celtex е компанија чии вредности се темелат на иновативност, знаење и искуство во полето на производство на хартиени производи за професионалниот пазар. Преку производите на Celtex, ние нудиме специфични решенија за опремување на тоалети, индустриски...

Промо пакет од 6 средства

Промо пакет од 6 средства

За месец април Ви подготвивме промотивен пакет од средства кои ќе ви овозможат комплетна грижа за Вашите деловни простории. Пакетот се состои од: - Средство за дезинфекција на сите површини, притоа ефикасно отстранувајќи ги нечистотиите без оставање на траги  -...