Промоција Промис – Комплет за чистење на стаклени површини

Со овој промотивен пакет ви овозможуваме целосна грижа за прозорците во Вашите канцеларии.

Пакетот содржи:

  • Средство за стаклени површини со прскалка
  • Држач со гума за мокро миење на прозорците
  • Држач со влошка за суво бришење на прозорците

Најпрво, стаклената површина се распрскува со средството. Потоа, се поминува со гумата за да се отстранат сите нечистотии и дамки. На крајот се поминува со памучната влошка за да се добие чистиот сјај на стаклото.

Држач за гума за чистач за стакла 25/30/35/40/45/50 и 55 цм

Рачка за сушач на стакла инокс

Резервна влошка за чистење на стакло 25/35 и 45 цм

Т рачка за стакло пластична 25/35 и 45 цм

CRYSTAL VETRI 750ml

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Избор на брисачи за раце за вашиот бизнис: максимизирање на хигиената и ефикасноста

Избор на брисачи за раце за вашиот бизнис: максимизирање на хигиената и ефикасноста

Добрата хигиена на рацете е од суштинско значење за одржување на безбедна и здрава животна средина. Од ресторани и канцеларии до болници и училишта, правилнотобришење на раце може да помогне да се спречи ширењето на бактериите, а истовремено да се подобри...

Како да го изберете вистинскиот диспанзер за сапун за вашиот бизнис

Како да го изберете вистинскиот диспанзер за сапун за вашиот бизнис

Диспанзерите за сапун се суштински дел од секој бизнис. Тие нудат погодност, хигиена и заштеда на трошоци. При изборот на диспензери за сапун за вашиот бизнис, има неколку фактори што треба да ги земете во предвид. Во овој блог пост ќе Ви ги посочиме тие важни...

Професионална тоалетна хартија наспроти обична: која е соодветна за вашиот бизнис?

Професионална тоалетна хартија наспроти обична: која е соодветна за вашиот бизнис?

Дали сте сопственик на бизнис кој бил во недоумица од огромниот асортиман на опции за тоалетна хартија? Големата дебата, професионална тоалетна хартија наспроти обична, останува нерешена со години, оставајќи ги поединците несигурни кој тип на тоалетна хартија е...