Промо пакет од 6 средства

За месец април Ви подготвивме промотивен пакет од средства кои ќе ви овозможат комплетна грижа за Вашите деловни простории.

Пакетот се состои од:

– Средство за дезинфекција на сите површини, притоа ефикасно отстранувајќи ги нечистотиите без оставање на траги 

– Средство за чистење на сите дрвени површини, давајќи му на дрвото блескав сјај со пријатен мирис

– Средство за освежување на простории. Средството се нанесува на текстилни материјали, на тој начин го задржува и шири пријатниот и лесен мирис на Арган

– Средство за отстранување на бигор и темелно чистење на тоалетите 

– Вц гел, средство за чистење на вц школката со антибактериско својство.

Сите производи се од италијанскиот бренд Санитек и се со европски сертификати!

SANITEC SANIALC

SUPERFICI IN LEGNO

DEO FRESH Essenza di Argan

DISINCROSTANTE ULTRA

BLU WC GEL

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Избор на брисачи за раце за вашиот бизнис: максимизирање на хигиената и ефикасноста

Избор на брисачи за раце за вашиот бизнис: максимизирање на хигиената и ефикасноста

Добрата хигиена на рацете е од суштинско значење за одржување на безбедна и здрава животна средина. Од ресторани и канцеларии до болници и училишта, правилнотобришење на раце може да помогне да се спречи ширењето на бактериите, а истовремено да се подобри...

Како да го изберете вистинскиот диспанзер за сапун за вашиот бизнис

Како да го изберете вистинскиот диспанзер за сапун за вашиот бизнис

Диспанзерите за сапун се суштински дел од секој бизнис. Тие нудат погодност, хигиена и заштеда на трошоци. При изборот на диспензери за сапун за вашиот бизнис, има неколку фактори што треба да ги земете во предвид. Во овој блог пост ќе Ви ги посочиме тие важни...

Професионална тоалетна хартија наспроти обична: која е соодветна за вашиот бизнис?

Професионална тоалетна хартија наспроти обична: која е соодветна за вашиот бизнис?

Дали сте сопственик на бизнис кој бил во недоумица од огромниот асортиман на опции за тоалетна хартија? Големата дебата, професионална тоалетна хартија наспроти обична, останува нерешена со години, оставајќи ги поединците несигурни кој тип на тоалетна хартија е...