Save Plus – Celtex

Save Plus, линија на производи што ви овозможува да заштедите без да го жртвувате гарантираниот квалитет на брендот Celtex.

Отсуството на хлор и други хемиски агенси помага да се одржи намалувањето на штетното влијание врз животната средина во текот на животниот циклус на производот, со што се добиваат сертификатите ECOLABEL и PEFC, според тоа, производи кои ја почитуваат животната средина и нудат најдобра вредност.

Целата линија Save Plus гарантира квалитет и заштеди во различни сектори каде чистењето и професионалната хигиена се поврзани со високи дневни корисници.

БРИСАЧИ ЗА РАЦЕ Ц40

ИНДУСТРИСКИ БРИСАЧИ – SAVE PLUS

Тоалетна хартија листови SAVE PLUS

 

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

Користење на антибактериски детергенти во вашиот бизнис: сеопфатен водич

Користење на антибактериски детергенти во вашиот бизнис: сеопфатен водич

Во денешниот свет, каде што здравјето и безбедноста се најважни, вметнувањето на антибактериски детергенти во практики за чистење на вашата компанија може да има големи придонеси. Во оваа објава, ќе ги истражиме придобивките од користењето на повеќенаменски...

Средства за чистење и полирање на инокс

Средства за чистење и полирање на инокс

Иноксните површини се многу издржливи и вообичаено се користат многу во производството, прехранбена индустрија, градежништвото и транспортот. Меѓутоа, со текот на времето и изложеноста на фактори на животната средина, иноксните површини може да 'рѓосаат и...

Средства за перење облека и одстранување на дамки за вашиот бизнис

Средства за перење облека и одстранување на дамки за вашиот бизнис

Без разлика дали работите со хотел, ресторан, спа или кој било друг бизнис кој бара чисти постелнина и униформи, користењето ефективни комерцијални детергенти за перење е од клучно значење. Во оваа објава, ќе истражиме различни видови на детергенти за перење...